NIR-Klub 2014 (júni. 4.)

2014_stab

2014_0_tartalom

1.) Köszöntő
(Firtha Ferenc – BCE ÉTK Fizika és Automatika Tanszék)

2.) Beszámoló a Franciaországban tartott NIR 2013 konferenciáról
(Salgó András, Gergely Szilveszter – BME VBK Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tsz.)

3.) Q10 tartalmú étrendkiegészítők hatóanyag tartalmának mennyiségi vizsgálata FT-NIR módszerrel
(Rácz Anita, Héberger Károly, Fodor Marietta – BCE ÉTK Alkalmazott Kémia Tanszék)

4.) Kétspórás csiperke vizsgálat hiperspektrális látórendszerrel
(Parrag Viktória, Felföldi József, Firtha Ferenc – BCE ÉTK Fizika és Automatika Tanszék)

5.) Mézminták cukorösszetételének vizsgálata és a tárolás során bekövetkező változások nyomon követése közép infravörös spektroszkópia segítségével
(Szanics Szilvia, Gergely Szilveszter, Salgó András – BME VBK Alkalmazott Biotechnológia és Él.tud. Tsz.)

6.) A Novo-Lab Kft. készülékbemutatóval egybekötött előadása
(Brandusené Radvánszky Katalin – Novo-Lab Kft.)

7.) Munkabizottsági hírek, aktualitások.
(Tömösközi Sándor – BME VBK Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék)

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.