NIR-Klub 2013 (ápr.19.)

2013_0_tartalom

0.) Tömösközi Sándor:
A munkabizottság terveiről, feladatairól
[MTA munkabiz.elnöke (tomoskozi@mail.bme.hu)]

1.) Lakatos László:
A PerkinElmer megoldásai az infravörös spektroszkópiai mérésekre
[Per-Form Hungária Kft. (lakatos.laszlo@per-form.hu)]

2.) Izsó Eszter – Gergely Szilveszter – Salgó András:
Alkaloidok meghatározása mákgubóban diszperziós és Fourier-
transzformációs közeli infravörös spektroszkópiai módszerekkel
[BME VBK Alk. Biotech. és Élelm.tud. Tsz. (gergely@mail.bme.hu)]

3.) Kozma Bence – Párta László – Gergely Szilveszter – Salgó András:
Módszerfejlesztés emlőssejt-tenyészet glükóz tartalmának Fourier
transzformációs közeli infravörös spektroszkópiai alapú meghatározására
[BME VBK Alk. Biotech. és Élelm.tud. Tsz; Richter Gedeon Nyrt., BTCH]

4.) Szigedi Tamás – Fodor Marietta:
A közeli infravörös spektroszkópia új lehetőségei az élelmiszeranalitikában.
[BCE ÉTK Alkalmazott Kémia Tanszék, (tszigedi@gmail.com)]

5.) Éder Gergely – Firtha Ferenc:
Spektrális képfeldolgozás méréstechnikai eredményei,
alkalmazása húsok márványozottságának, érlelési idejének jellemzésére
[BCE ÉTK Fizika és Automatika Tanszék (eder.gergely@gek.szia.hu)]

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.