NIR-Klub 2009 (nov.3)

2009_0_tartalom

1.) Magyarné Horváth Kinga, Farkas József
Közeli infravörös spektroszkópia alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére
KÉKI; BCE, Hűtő és Állatitermék Technológiai Tanszék

2.) Pap József, Joachim Oelichmann
Polarizációs FT-NIR spektrométer család a Büchi Labortechnik AG kínálatában
Donau Lab Kft.; Büchi Labortechnik AG

3.) Bázár György, Kövér György, Locsmándi László, Szabó András, Romvári Róbert
Élelmiszer-hamisítás kimutatásának lehetősége NIR spektroszkópia segítségével
KE, Állatitermék Minősítő Laboratórium; KE, Matematika és Fizika Tanszék

4.) Firtha Ferenc, Gillay Zoltán, Vozáry Eszter, Kaszab Tímea, Lambert-Meretei Anikó, Felföldi József
Sárgabarack beltartalmi és fizikai jellemzőinek becslése multi-spektrális méréssel
BCE, Fizika-Automatika Tanszék

5.) Gergely Szilveszter, Salgó András
Arabinoxilánok és béta-glükán meghatározása gabonafélékben NIR módszerekkel
BME, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék

6.) Tömösközi Sándor, Gergely Szilveszter
Munkabizottságunk tervei, feladatai, az ÉKB aktuális kérdései

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.