NIR-KlubMATE, Budai Campus, Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet és aMTA Kémiai Tud. Oszt. Élelmiszertudományi Bizottság éves rendezvénye Honlap: NIRKlub.hu |
contact: NIR-Klub: Firtha Ferenc MATE ÉTTI Élelmiszeripari Méréstechnika és Automatizálás Tanszék firtha.ferenc@uni-mate.hu, 30/470-1609 MTA Bizottság: Gergely Szilveszter BME VBK Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék gergely.szilveszter@edu.bme.hu |
2024.10.31. tartalom
Bázár György: Kis méretű NIR spektrométerek alkalmazásai
Jung András: Videospektroszkópia
Fodor Marietta: NIR kutatások az ÉlKémia Tanszéken
2015.02.27. NAIK ÉKI kollokvium
Firtha Ferenc: Kaffka Károly az Élelmiszertudományi Karon
2014.06.04. tartalom
Gergely Szilveszter: NIR2013
Parrag Viktória: Csiperke fertőzés hiperspektrális vizsgálata
Brandusené Radvánszky Katalin: Novo-Lab
2013.04.18. tartalom
Lakatos László: Per-Form
Izsó Eszter: Alkaloidok mákgubóban
Kozma Bence: Emlőssejt, FFT, NIR
Szigedi Tamás: NIR élelmiszerkutatásban
Éder Gergely: Hús márványozottság
2012.01.23. tartalom
Salgó András: NIR2011
Hámori Krisztián: RK-Tech
2010.04.14. tartalom
Kaffka Károly: NIR2009
Firtha Ferenc: képek
Papp József: Büchi FT-NIR
Poster: Firtha
Poster: Bázár
Poster: Gergely
TDK: Millner
TDK: Pataki
2009.11.03. tartalom
Magyarné Horváth Kinga: Hús minőség
Bázár György: Élelmiszer-hamisítás
Firtha Ferenc: Kajszi, multispektrális
Gergely Szilveszter: Arabinoxilánok és béta-glükán gabonában